Descarca aplicatia MAHER LIBANEZ din App Store sau Google Play! Livrare Gratuita

Scurta descriere

Bine ati venit la MAHER Restaurant Libanez!
Daca la urmatoarea iesire in oras vrei sa incerci tot ce este mai bun din bucataria arabeasca, iti spunem doar atat: vino la Maher, ai de unde alege! Veţi fi uimiţi de ospitalitatea care, de altfel, face parte din cultura acestui popor, de feluri renumite de mancare.
Scurta descriere

Te invitam intr-o minunata calatorie culinara traditionala libaneza, cu mancaruri delicioase din carne de vita, miel si pui, celebrele mezze : tabule, babaganoush, falafel, labneh, moutabal, hummus,…, o colectie de mancaruri autentice servite in portii mici, un amestec incredibil de gusturi si texturi: cuscus, naut, menta, carne de oaie, vinete, carne de pui, carne de vita si o gama fantastica de ierburi picante, renumitele dulciuri arabesti (baclavale, cataif, nabulsia,…), ayran, limonade….

Nu poti decat sa admiri frumoasa prezentare a produselor in vitrina, specifica restaurantelor libaneze, atmosfera intima si placuta din restaurant, mirosul de cafea cu cardamom…, si sa te rasfeti cu preparatele celor doi tineri chefi: Muffy si Mohamed.
Te asteptam cu mare drag!!!